Felvételi Bizottság

Cseh Dániel | Kollégiumi Bizottság

Cseh Dániel vagyok, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem történelem maior és politológia minor szakos hallgatója. Életem filozófiáját Hamvas Béla egyik számomra meghatározó gondolatával szoktam magyarázni. „Ahhoz, hogy valaki éljen égnie kell, fókusszá kell lennie, meg kell gyulladni és gyújtani kell.” Véleményem szerint korunkra az emberek élete individualista fordulatot vett. A közösségi élményre egyre kevesebb lehetőségünk van. Úgy gondolom, hogy a Iosephinum Kollégium alkalmas hely arra, hogy közösségben éljünk, nívós programokon gyarapodhassunk tudásban, lelkiekben és szellemiekben egyaránt. A DB tagjaként arra hívok mindenkit, hogy „égjünk együtt”, munkámmal szeretném segíteni ezt a „gyújtást és gyulladást”, hogy a lehető legtartalmasabb legyen az az időszak, amit közösen kaptunk az Istentől.

Horváth-Simon Eszter | Szenior kollégista

Szeniorként nagy örömömre szolgál, hogy segíthetek a kollégiumi lakóknak abban, hogy gördülékenyebben intézhessék az ügyeiket. Jó érzés a kollégiumi dolgozók csapatát segíteni, hogy a Jozi megőrizhesse hatékony és hallgatóközpontú működését. Számíthatsz rám, a vizsgaidőszakon innen és túl, ha nem vagyok a recepción, akkor írj nekem, vagy megtalálsz a szobámban! Miben lehetek a segítségedre?

Csizmazia Mátyás | Kollégiumi Bizottság

Csizmazia Mátyás vagyok, a barátaim általában Matyinak szólítanak. Megértő illetve segítőkész embernek tartom magam, szóval ha bármilyen kérdésed vagy kérésed van, fordulj nyugodtan hozzám! Tavaly jöttem a kollégiumba, amelyben a lendületes, fiatalos közösség fogott meg leginkább, ezért is lettem DB-s.

A legnagyobb titkos vágyam, hogy ezt a közösséget mindenki megtapasztalhassa, remélem ezért sokmindent tudok majd tenni a jövőbeli munkám során.