Felvételi Bizottság

Sánta Lúcia | Szenior Kollégista

Olyan régóta vagyok Jozis, hogy már nem is tudom. Ennek hála sok mindent láttam már itt, kiképzett informatikus és szerelő lettem, küzdök a konyhák tisztaságáért, a mosógépek jogaiért, éneklek az erdő állatainak és hasonlók. Ráadásul szeniorként vannak menő kulcsaim, és még ügyelni is szoktam, ebben pedig az a jó, hogy sok Jozissal megismerkedhetek közben, meg szervezhetek programokat és okos dolgokat írok ki a csoportba. Egyébként legtöbbször vidám vagyok, ha nem, akkor sietek vagy rosszkor jöttél kreditet töltetni. Minden más esetben szívesen segítek, legyen az kolis ügy, egyetemi hercehurca, MÁV-os kaland, esetleg egy jó lelkizést. A neptunom szerint más vagyok vagy MAs vagy ilyesmi, de nem kell tőlem félni, és etetni is egészen nyugodtan lehet.

Kurali Dominka SDR | Kollégiumi nevelőtanár

Sziasztok! Domi nővér vagyok, tanár és lelkigondozó. Mi is e házban a feladatköröm és szerepem? - nehéz körülírni. Szeretnék kicsit tyúkanyó lenni, kicsit jótündér, kicsit őrzőangyal, adminisztrátor, kordinátor és segítő, ám előfordul hogy a nevelőtanári köntöst kell felvennem. Szóval válogass ezek közül bátran, és keress, bármi mondandód van: ötlet, kérés, öröm, bánat, panasz... Szeretettel várlak! :)

Dukavits Bence | Kollégiumi Bizottság elnök

Sziasztok! Dukavits Bence vagyok, jelenleg másodéves vagyok angol-történelem szakpárosítással a tanári karon. A tanári hivatás az egyik legszebb és legnemesebb dolog véleményem szerint, mert mi leszünk azok, akik kineveljük a jövő generációit. Szabadidőmben tánccal foglalkozom, jelenleg is működik egy néptánc és társastánc csoport a kollégiumban. Azért vagyok itt neked, hogy segítsek ebbe a remek közösségbe beilleszkedni és együtt tudjunk megoldást nyújtani a felmerülő problémákra. Büszke vagyok arra, hogy Jozisnak mondhatom magam és ennek a különleges közösségnek az építője lehetek.