Beköltözés

Időpont
2020.09.01. 09:00

2018. szeptember 1. kedd 9 órától be lehet költözni a kollégiumba. A beköltözés, illetve a szobakulcs átvételének feltétele a befizetett első havi kollégiumi díj. Ezt már indulás előtt, otthonról intézd el, a honlapról indítható, webshophoz hasonló fizetési rendszerrel.

Ha tudod a költözésed időpontját, kérjük jelezd nekünk e-mailen vagy az FB csoportunkban. Ha felvételt nyertél a kollégiumba, kérd felvételed a JOZI NOW Facebook csoportba is, a kommunikáció azon keresztül is működik

Minden kollégistának van saját szekrénye, éjjeli szekrénye, íróasztala, de fontold meg, hogy tényleg mire lesz szükséged. Fölösleges dolgokat ne hozz, a tárolással gondjaid lesznek. A konyhában is van saját szekrényhelyed, a hűtőszekrényben és fagyasztóban is - de ez is korlátozott! Ne lepődj meg tehát, ha három rekesz ásványvizet nem tudsz betenni a hűtőszekrénybe!

És a kiscicád? Ne hozd. Örülünk, ha ragaszkodsz kisállataidhoz, de a kollégiumban nem megengedett a kisállatok tartása. 

Amit mindenképpen hoz, és amennyit csak tudsz, korlátozás nélkül: jókedvet, nyitottságot, bátorságot, tanulni és küzdeni akarást!

Ebben akarunk Téged támogatni. Kívánjuk, hogy a 2020/21-es tanévben szellemiekben, lelkiekben gyarapodj és közelebb kerülj céljaidhoz, álmaidhoz!

Szeretettel várunk!

Iosephinum Kollégium